Start een project!

Maak jouw wijk veiliger door samen met je buren geld in te zamelen voor een 24/7 beschikbare AED! Door dit samen met ons te doen, krijg je korting ten opzichte van de marktprijs. We bieden twee pakketen aan, alle info hierover vind je op deze pagina. Een AED aanvragen is heel eenvoudig en zonder kosten. Volg de 4 stappen om een project te starten en uit te voeren! Neem vooral contact op voor prijs informatie!

Heb je vragen? Bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Stap 1:

Kies een pakket en vraag het aan!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw projectpagina op te zetten! Heb je vragen tijdens het aanvragen? Neem gerust contact op!

Stap 2:

Vraag aandacht voor het project in je wijk!

Je ontvangt van ons een concept flyer die je rond kunt sturen. Verder kun je aandacht vragen via buurt apps of WhatsApp groepen. Ook kun je hulp inroepen van je wijkvereniging of VVE.

Stap 3:

Herinner mensen aan het project!

Sommige mensen willen wel doneren, maar vergeten het. Zorg dat je hen herinnert. Stuur bijvoorbeeld na een paar dagen een bericht rond met de tussenstand!

Stap 4:

Plaats de AED en rond het project af!

Hopelijk slaagt het project en kun je de AED snel plaatsen! Als je dit hebt aangevraagd, nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor cursussen te bekijken.

Pakket 1

  • HeartSine Samaritan PAD 350P AED
  • Verwarmde buitenkast met alarm & eventueel code slot
  • 4 jaar onderdelen
  • 4 jaar onderhoud begeleiding
  • 4 jaar extra onderhoud voor €150 extra

Pakket 2

  • HeartSine Samaritan PAD 500P* AED
  • Verwarmde buitenkast met alarm & eventueel code slot
  • 4 jaar onderdelen
  • 4 jaar onderhoud begeleiding
  • 4 jaar extra onderhoud voor €150 extra

Je kunt er voor kiezen om tijdens je project meteen geld op te halen voor 4 jaar extra. Zo heb je 8 jaar lang een AED in de wijk. De kosten voor onderdelen en onderhoud begeleiding voor 4 jaar extra, zijn slechts €150.

*De HeartSine Samaritan PAD 500P is wat duurder, maar beschikt over een belangrijke functie die veel toe kan voegen: Realtime reanimatie feedback. Aan de hand van metingen stelt de AED gedurende de reanimatie vast of er hard genoeg en in het juiste ritme wordt gereanimeerd. Als dit niet zo is, adviseert hij door te zeggen “druk harder” of “druk sneller” of “druk langzamer”. Dit zorgt tijdens de reanimatie dat er nagenoeg perfecte compressies worden gegeven, wat de overlevingskans bevorderd. Vragen? Neem gerust contact op!

Veel gestelde vragen:

Wij gaan zelf uit van een project van 4 of 8 jaar, omdat de onderdelen voor dit type AED 4 jaar mee gaan. We bieden de projecten standaard aan voor 4 jaar en met de mogelijkheid om meteen geld op te halen voor 4 jaar extra. De prijzen zijn:

Pakket 1:

€1529,- voor 4 jaar. (Omgerekend, €382,25,- per jaar)

€1679,- voor 8 jaar. (Omgerekend, €209,88,- per jaar)

 

Pakket 2:

€1995,- voor 4 jaar. (Omgerekend, €498,75 per jaar)

€2145,- voor 8 jaar. (Omgerekend, €268,13 per jaar)

Prijzen zijn inclusief 9% BTW op de AED en 21% BTW op de kast.

 

Let op, bij deze pakketen zit geen actief onderhoud. Wij voorzien je wel van alle onderdelen die je nodig hebt voor de geselecteerde periode.

Als er onverhoopt niet genoeg wordt opgehaald, worden alle donaties terug gestort. Als er meer wordt opgehaald dan nodig voor de AED, wordt dit geld ingezet voor het organiseren van cursussen. Van het geld geven we korting aan de mensen die zich na de cursus aanmelden als burgerhulpverlener bij HartslagNu. De korting die gegeven wordt hangt dus af van hoeveel “overschot” er is in donaties en hoeveel mensen zich uiteindelijk aanmelden bij HartslagNu.

Worden er geen cursussen georganiseerd in de wijk? Dan wordt het geld ingezet voor andere projecten van The AED Project, denk bijvoorbeeld aan een economisch minder krachtige wijk. Als zij net te weinig geld ophalen, kan er geld dat van dit project over is, naar hen.

Onderhoud begeleiding werkt als volgt: We hebben een systeem ontwikkelt waar de AED beheerder jaarlijks een checklist in invult. Aan de hand van deze checklist kunnen wij vasttellen hoe de AED er aan toe is. Geen zorgen, onze pakketen zijn mede geselecteerd op onderhoudsgemak. Het jaarlijkse onderhoud neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Kom je er toch niet uit? We zijn goed bereikbaar en zorgen in de meeste gevallen binnen 24 uur voor een oplossing of vervangende AED tot het probleem is opgelost. Dit geldt ook bij een inzet.

Dit houdt in dat onderdelen vervanging waar van uitgegaan mag worden, door ons wordt vergoed. Dit betekend dat wij gedurende 4 of 8 jaar (afhankelijk van het gekozen pakket) nieuwe accu’s en elektroden leveren wanneer deze aantoonbaar over de houdbaarheidsdatum zijn gegaan. Tevens leveren we een nieuwe accu en elektroden wanneer de AED is ingezet.*

*Als wij inzet klaar maken van de AED niet meer kunnen declareren bij het RAV, kunnen we dit niet helaas niet meer leveren. Het is zeer onwaarschijnlijk dat dit ooit zal gebeuren, maar het is dus onder voorbehoud van wetswijziging.

Na 4 of 8 jaar kijken we samen met u wat het beste is: nieuwe onderdelen plaatsen zodat de AED weer even* mee kan of kijken naar een nieuwe AED. Tegen die tijd zijn misschien nieuwe technieken beschikbaar die de overlevingskansen bevorderen, dus kan het ook interessant zijn om een nieuwe AED te kopen.

*Een AED gaat, afhankelijk van hoe vaak deze is ingezet en hoe goed deze is onderhouden, met gemak 10 jaar mee.

 

Staat je vraag niet bij de veel gestelde vragen? Of is het antwoord niet duidelijk genoeg? Neem gerust contact met ons op!